Danek Odesláno Únor 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2019 Zdravim.Nezná tady někdo nějaké motorky na ps4 v češtině a nebo v polštině.Koupil jsem si ride2 a tam mi bohužel jde jenom angličtina.Mam i ride1 a tam polština jde.Myslel jsem,že to tak bude i ve 2 ,ale ne.Dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Únor 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2019 Myslím, že motorky v češtině vůbec nejsou, v polštině nevím. Ani to snad u motorek není potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 numi Odesláno Duben 16, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2019 Musíš kupovat Hry v Polsku. Tak budeš mít polské titulky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Danek
Zdravim.Nezná tady někdo nějaké motorky na ps4 v češtině a nebo v polštině.Koupil jsem si ride2 a tam mi bohužel jde jenom angličtina.Mam i ride1 a tam polština jde.Myslel jsem,že to tak bude i ve 2 ,ale ne.Dik za info
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.