kingcz Odesláno Únor 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2019 Od tvůrců Titanfall přichází Free2Play battle royal týmová hra Apex Legends. Už hrajete? Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Únor 12, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2019 za mě hrozně, jak bych to řekl, takový “přeumělkovaný” a “překombinovaný” - nelíbí se mi nutnost hrát ve squadu. za mě trochu sypačovina, ale spoustě jiným se to líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 12, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2019 91% Metacritic a 25M lidi hralo. tak free2play proc ne. deti je na svete hodne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Únor 12, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2019 Nepočítám se zrovna mezi děti a BR žánr jsem doposud obcházel obloukem, ale musím říct, že gunplay, pohyb/hratelnost Titanfallu a audiovizuál mě mile překvapily a hra docela chytla. Je F2P, za vyzkoušení nic nedáte. Navíc tam nejsou žádné P2W mikrouše (pouze kosmetické hovadiny), takže cajk. Co se týče nutnosti hrát v tříčleném týmu, do hry bude dříve nebo později přidán i solo a duos režim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Únor 12, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2019 @LuKyno. jakmile pridaji solo, rad stahnu znovu do te doby zustavam na CoD BO4 battleroyalu a PUBG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Únor 12, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2019 Já jako nováček do battle royalu na opak preferuji týmovou praci, kde je šance na přežití mnohem vyšší než sólo. Gameplay je docela rychlá a solidní, jde o to, jaky ke tvůj tým a hlavně jak dobře umíš se trefit. Navíc ve hře zatím nejsou žádné urvana děcka.Sent from my iPad using Tapatalk LuKyno. reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Březen 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2019 Klucí,na stará kolena jsem si ho taky stáhl...viděl jsem to u synátora. Docela mě to chytlo,jen to míření při střelbě mě nějak nejde . Škoda,že to nejde nastavit na nějakou automatiku. Jinak kdo to hraje,rád dám občas nějakou týmovku. Takže jestli je chuť,přidejte si mě do přátel,a můžeme to začít kosit. jméno: jakubsmejda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.