HauntedGrounds Odesláno Únor 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2019 Přeji všem dobrý den. Nedávno jsem si sehnal čip do konzole Playstation 2 (Modbo v5.0) a chtěl bych ho napasovat do mé konzole. Jenže do pájení desky se mi teda moc nechce. Nejen že mi chybí požadované vybavení, ale také nejsem dostatečně zkušený páječ. Proto bych se rád obrátil na nějaké staré mazáky, kteří už mají pájení PS2 čipů v ruce a rád bych si koupil jejich služby. Jestli se tu toto téma už někdy probíralo, tak mne prosím omluvte a odkažte mne na něj. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W4ST Odesláno Březen 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2019 Nechci kecat, ale mám za to, že se tu tím alespoň kdysi zabýval uživatel raczek. Tak ho můžeš zkusit kontaktovat, pokud tu na fóru ještě vůbec bývá aktivní... Jinak, nevím na kolik tě vyšel samotný čip + ještě něco bude stát jeho pájení, ale nebylo by celkově jednodušší i levnější sehnat si na hraní pálenek upravenou paměťovku tzv. Free McBoot? A pokud s pájením zkušenosti nemáš, určitě se do toho příp. nepouštěj sám, je to titěrná piplačka. // Tady je ještě zajímavý vlákno, možná Skulltager by to ti připájel, podle příspěvků je to zjevně znalec. Jsou tam příp. i tací, co nabízí nahrání toho FMCB na paměťovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.