karelbor007 Odesláno Říjen 2, 2019 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2019 Ahoj, jsem programátor. Mám Xbox. Rád přidám ruku k dílu. Citovat
vypaldy Odesláno Leden 30, 2020 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2020 Ahoj díky za appku funguje skvěle konečně mohu xbox využít naplno. Jen se zeptám jak to vypadá s českým dabingem? Díky Citovat
Komar Odesláno Únor 4, 2020 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2020 Už jsem chtěl zajásat, že je po problému s hbo na Xboxu, ale rovněž mi to po zadání loginu, hesla a operátora bohužel spadne. Ale i tak velké díky autorovi, že tohle vytvořil a věnuje tomu svůj čas. Komár Citovat
MrTwister Odesláno Únor 5, 2020 Autor Nahlásit Odesláno Únor 5, 2020 @Komar muzu se zeptat na operatora? Bohuzel takhle chyba se mi blbe navozuje, protoze nemam moznost koupit hbo od zadneho operatora. A muj login primo ze stranek hbo funguje. Byl by nekdo ochotny zapujcit udaje od nejakeho operatora? Citovat
Komar Odesláno Únor 6, 2020 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2020 Jedná se o UPC, respektive teď Vodafone. Login a heslo ti dát nemůžu, jelikož je shodné s přihlášením do UPC účtu Z NB, z tlf, z tabletu to šlape jak má, i donedávna mi to šlo na TV, ale LG přestalo od nového roku podporovat appku pro HBO u mé TV, tak jsem nahraný. Nechci se dívat na malé screeny, když jsem se mohl dívat na TV. Ježíšek přinesl dětem XBOX One, tak jsem si řekl super, budu se dívat přes to a bohužel to v Čr nejde, ale už prý na tom cca 2-3 roky pracují a jen slibují, že to poběží, tohle jsem aspoň vyčetl v různých diskuzích. Citovat
Jerry Hide Odesláno Únor 8, 2020 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2020 Ahoj! Tak jsem se zaradoval, nasel, nainstaloval, jsem pod O2 a behem prihlaseni mi to spadne... Budu sledovat forum, jestli se neco poresi. Kazdopadne, pane Houzvicko, klobouk dolu... Jerry Citovat
MrTwister Odesláno Únor 12, 2020 Autor Nahlásit Odesláno Únor 12, 2020 Zdravim, bohuzel chybu s prihlasenim uctu 3 strany nejsem schopen overit. Mel by tedy nekdo moznost alespon zakopit ucet od operatora? Penize za platbu bych zaslal. Citovat
karelbor007 Odesláno Únor 14, 2020 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2020 Čau jasně můžem se dohodnout a poladit. Diskrétně půjčim účet na odladění, mám přes UPC. Citovat
pikachuted Odesláno Březen 7, 2020 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2020 Ahoj vsichni, tak jak jste se posunuli? prave premyslim jestli jit do dev-u a rozjet si emulatory anebo pockam na hbo go od vas no od unora bez posunu :) jeste mozna android box z ciny :) jako treti moznost s dalsim ovladacem :) Diky za info i za snahu Citovat
HonzaR42 Odesláno Březen 23, 2020 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2020 Dobrý den a velké díky. Appka jede skvěle a konečně se na xboxudá koukat na seriály od HBO. Díky! Jen mi tam v poslední době nejdou pustit filmy a k seriálu se dostanu pouze pře s vyhledávání. Je to jen u mě nebo to je všude? Děkuji za odpověď. Jan. Citovat
Elles Odesláno Březen 25, 2020 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2020 Díky za appku, ale bohužel nefunguje. Zobrazí se pouze tipy, což je asi 5 seriálů a konec. Bohužel právě mi nejde ani vyhledat. Po stisknutí enteru se nic neděje, nic se nevyhledá a na obrazovce zůstane klávesnice. Citovat
JozefK16 Odesláno Březen 30, 2020 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2020 Dobry den prajem, pokusam sa stiahnut aplikaciu, po otvoreni linky v MS store je hlaska - GO Player momentálne nie je k dispozícii. Ako je mozne sa dostat k aplikacii? Vopred velmi pekne dakujem. Citovat
MrTwister Odesláno Duben 8, 2020 Autor Nahlásit Odesláno Duben 8, 2020 Ad1. HBO zarizlo stare API kter jsem pouzival. Budu muset dale zkoumat a prepsat pristup. Ad2. Dostupne je pouze v ceskem regionu, mozna je to tim ze mate region na slovensko? Ad3. Stale plati ze pokud by mi nekdo zapujcil udaje od skylinku tak rad zkusim opravit chybu Citovat
JozefK16 Odesláno Duben 11, 2020 Nahlásit Odesláno Duben 11, 2020 Zdravim, ano bolo to v regione, ked som ho zmenil na Cesko tak potom linka nizsie fungovala - https://www.microsoft.com/cs-cz/p/go-player/9n7wt5m4k6lp?rtc=1&activetab=pivot:overviewtab Bolo by prosim mozne po sfunkcneni aplikacie pridat/rozdelit O2 operatora na O2 CZ / O2 SK? Vopred srdecna vdaka. Citovat
jirik Odesláno Červenec 21, 2020 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2020 Dnes mi prisla na Xbox tato zprava „On 7/31/2020, HBO GO will no longer be available on this device. If you'd like to continue using HBO on this device, and your provider supports HBO Max, download the HBO Max app today from the Xbox App Store. Sign in using the same email and password you used for HBO GO. For help on viewing please visit itsh.bo/watch.“ Bude to mit nějaky vliv na aplikaci GO player? Citovat
aneles Odesláno Srpen 1, 2020 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2020 Dobry den, hbo sme mali cez operatora Skylink, ale ten už od 1.4. dal za nutnost vytvorit priamo hbo go ucty vsetkym, ktori to takto mali... ked sa mi na konzole aplikacia podarila stiahnut, vyskusala som vsetky moznosti co sa dali s mojimi prihlasovacimi udajmi (ktore su od 1.4.2020 uz priamo na hbo go a nie cez operatora) a skusila som pre istotu aj cez operatora, no bez uspechu :(( appka hned padne... velmi sa tesim ak sa to niekam posunie Citovat
Michal14 Odesláno Leden 18, 2021 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2021 Zdravím. Appku se mi do xboxu povedlo stáhnout. Při pokusu o přihlášení mi to bohužel vyhazuje chybu - gw error authn general.. Hbo platím jako samostatné předplatné, vybírám tedy v operátorovi hbo Czech Republic nebo hbo go vip club? Díky Citovat
Vik228 Odesláno Leden 18, 2021 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2021 Zdravim, Pouzivame tuto appku kedze soudruzi z HBO nekde udelali chybu. Zakladna funkcnost funguje aj na SK region, co je velmi impressive job, dakujeme tvorcovi. Za najvacsiu nedokonalost povazujem nefunkcnost navigacnej listy pocas prehravania (forward, rewind, pause atd.). Pri stlaceni akejkolvek klavesy listu len ukaze ale neda sa na nej nic robit, ani nastavit titulky a ani ju naspat minimalizovat. Taktiez nefunguje search tool v main menu, ten po potvrdeni textu nic neurobi - co nie je az tak chybajuca funkcia. Dalo by sa prosim pozriet na nefunkcnu listu prosim ? Vopred dakujem a pracu velmi cenime Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.