fandin Odesláno Březen 21, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2019 Prodam kod na season pass na stazeni vsech 4DLC do hry call of dutty ww2 cena 600,- Cena v obchode od 1300,- Nebo nekdo neco nabidnete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2019 Kdybys mel problem prodat a byl ochotny ho nechat za min tak se ozvi. Ve slevach na storu se bezne objevuje okolo 500... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Březen 23, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2019 Ok. Sice jsem to tam v zivote za tuto cenu nevidel, maximalne za 1DLC 399,-. Jakou cenu by sis predstavoval? EDIT@SAIXX necituj předchozí příspěvky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2019 Aktualne je na storu 50% sleva a i tak mi to prijde stale drahy za tech par map co to prida a ktery stejne nikdo moc nehraje. Chapu ze si toho season passu cenis. Snad najdes kupce... ja pro tebe nebudu asi lukrativni zajemce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Březen 26, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2019 SEASON PASS. Kdyz na store sleva, tak u me taky. Necham ho za 400,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2019 To je rozhodne ferova nabidka a diky za ni. Kazdopadne jsem to promyslel a vzhledem k tomu ze jsem hru uz skoro uplne odlozil bych za ten season pass vic jak 300 asi nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Březen 26, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2019 Nevadi,Nenutim, nabidka je pro vsechny. Jen doplnim jak si psal, ze to prida jen par map. V zakladni hre je 10 map do MP, season pass ti jich prida dalsich 12+CARENTAN ktera je jen k S.Passu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Duben 15, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2019 Sleva na 300,- Je to fyzicka karta s kodem ale poslu kod v sms. Urcite bude mam jich vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts