Johnnik Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Zdravím pspčkaři! Nevíte jestli nejsou nějaké nové zprávy o tom jestli se pracuje na henu nebo cfw na ofw 6.35? Právě mi přišlo nové psp go tak se průběžně ptám jestli se něco neví. Díky za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 owf ? to neznam ale tn pracuje ns tn hen 6.35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnnik Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Sakra! Chyba v názvu... Doufám že omluvíte :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnnik Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Sem se teď dočetl na netu aji sem viděl na youtubu, že na 6.35 je nějaký hombrew loader. Tady je i jedno z videí, který jsem viděl http://www.youtube.com/watch?v=93M0nbWrRMU Je toho na tom youtubu o tomhle hodně. Je to fake nebo to opravdu jde? Máte to někdo odzkoušené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 teenagent Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 cest lidi, lezi prede mnou psp slim mam dojem 2004(stitek se seriovym cislem je sedrenej a krabice je buhvi kde), cerny, pod baterkou je 7D. Tipek si updateoval ofw az do tyhle verze(6.35) a najednou mu prelitlo pres nos, ze by si rad zahral ISO gamesy. jde to nejak pokutit? z tutorialu mi nedochazi jednoznacna odpoved; jine psp s cfw pobliz niet... co rikate? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marack666 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 taky by mě zajímalo jestli se na tomhle pracuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 teenagent : přez pandoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 teenagent Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 jak ji stvorim bez psp s cfw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Johnnik
Zdravím pspčkaři!
Nevíte jestli nejsou nějaké nové zprávy o tom jestli se pracuje na henu nebo cfw na ofw 6.35? Právě mi přišlo nové psp go tak se průběžně ptám jestli se něco neví. Díky za odpovědi :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.