Kinimod84 Odesláno Březen 27, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2019 Čau, potřeboval bych někoho kdo mi ná základní desce dualshocku vypájí a napájí novou analogovou pačku... zajímá mě cena, není problém pošta u ověřených opravářů tady na forů. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Březen 27, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2019 Nějaký servis v okolí tvého bydliště si nezkoušel jestli by to neudělali případně koupit nějaký rozjebaný ale s funkčním vnitřkem a jen přehodit? Nevím proč ale co jsem se s tímhle dotazem někde setkal tak moc lidí dvakrát tuhle opravu dělat nechtělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Březen 27, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2019 zkoušel, ale jak říkaš tady ta oprava moc nefrčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NrS Odesláno Listopad 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2019 No, pánové řikáte že oprava moc nefrčí ale pak je mi divný že to na eshopech kupuje cca 25 lidí týdně ..... třeba zde: https://www.konzoliste.cz/nahradni-dily-ps4/potenciometr-analogove-packy-pro-ovladac-ps4/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Listopad 29, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2019 @NrSNedalo mi to a od doby co jsi dal odkaz (ano kliknu jsem i ten den) se to číslo nezměnilo Pochybuju, že i po dvou týdnech pořád koupilo přesně 25 zákazníků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Leden 27, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2020 Já si to opravil bez pájení. Musíš v tom potaku "rozlousknout" jen tu část kde je ten plíšek a ten přehodit. Prodává se to i samostatně pokud si dobře pamatuju. Snad nekecám už je to nějaký rok zpět. Teda teď mi ještě došlo... tohle řeší špatnou funkci analogu a ne vadné L3/R3. SAIXX reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kinimod84
Čau, potřeboval bych někoho kdo mi ná základní desce dualshocku vypájí a napájí novou analogovou pačku... zajímá mě cena, není problém pošta u ověřených opravářů tady na forů. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.