Zdenyjud Odesláno Květen 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2019 Dobrý den, mám problém s hrou Kingdom come na PS4. Hra se mi chvílemi seká a obraz nejde plynule. Co se s tím dá dělat? Je to běžné když mám klasickou verzi PS4 Slim? Děkuji Zdeněk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Květen 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2019 Čau Zdendo, tady taky Zdenda. Dělají ti to i ostatní hry? Nebo jen Kingdome Come? U KC je problém ten, že je někdy dost zabugovaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zdenyjud Odesláno Květen 2, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2019 Čau Zdendo, upřímně jsem u týhle konzole ještě začátečník (mám jí od února), ale nedávno jsem dohrál Uncharted 4 a tam to běželo parádně. Ještě jsem na tom zkoušel PES 18 a Gran Turismo a taky bez problémů. Jojo o chybách v KC jsem četl, nevěděl bys co se s tím dá dělat třeba nějaké nastavení nebo tak? děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Květen 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2019 Pokud ostatní hry běží bez problémů, tak je problém v KC. Můžu poradit snad jen čekat na další patch, který to buď jemně opraví, nebo eště víc pokazí Jinak nastavení grafiky (rozlišení, detaily apod) jako znáš třeba z pc na ps4 nastavovat nelze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zdenyjud Odesláno Květen 2, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2019 Dobře tak děkuju za reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zdenyjud
Dobrý den, mám problém s hrou Kingdom come na PS4. Hra se mi chvílemi seká a obraz nejde plynule. Co se s tím dá dělat? Je to běžné když mám klasickou verzi PS4 Slim? Děkuji Zdeněk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.