Zdenyjud Odesláno Květen 2, 2019 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2019 Dobrý den, mám problém s hrou Kingdom come na PS4. Hra se mi chvílemi seká a obraz nejde plynule. Co se s tím dá dělat? Je to běžné když mám klasickou verzi PS4 Slim? Děkuji Zdeněk Citovat
0 Mandaz Odesláno Květen 2, 2019 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2019 Čau Zdendo, tady taky Zdenda. Dělají ti to i ostatní hry? Nebo jen Kingdome Come? U KC je problém ten, že je někdy dost zabugovaná. Citovat
0 Zdenyjud Odesláno Květen 2, 2019 Autor Nahlásit Odesláno Květen 2, 2019 Čau Zdendo, upřímně jsem u týhle konzole ještě začátečník (mám jí od února), ale nedávno jsem dohrál Uncharted 4 a tam to běželo parádně. Ještě jsem na tom zkoušel PES 18 a Gran Turismo a taky bez problémů. Jojo o chybách v KC jsem četl, nevěděl bys co se s tím dá dělat třeba nějaké nastavení nebo tak? děkuju Citovat
0 Mandaz Odesláno Květen 2, 2019 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2019 Pokud ostatní hry běží bez problémů, tak je problém v KC. Můžu poradit snad jen čekat na další patch, který to buď jemně opraví, nebo eště víc pokazí Jinak nastavení grafiky (rozlišení, detaily apod) jako znáš třeba z pc na ps4 nastavovat nelze. Citovat
0 Zdenyjud Odesláno Květen 2, 2019 Autor Nahlásit Odesláno Květen 2, 2019 Dobře tak děkuju za reakci Citovat
Otázka
Zdenyjud
Dobrý den, mám problém s hrou Kingdom come na PS4. Hra se mi chvílemi seká a obraz nejde plynule. Co se s tím dá dělat? Je to běžné když mám klasickou verzi PS4 Slim? Děkuji Zdeněk
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.