pantauer10 Odesláno Květen 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2019 mám dotaz v noci mi přišla sms že moje emailová adresa se zmenila na jinou, a pak přišla další sms že i telefonní číslo se změnilo muže mi prosím někdo odpovědět kdo má s tímto nějkou zkušenost? nejde mi na ten účet přihlásit z duvodu té změněné emailové adresy čísla a asi i hesla díky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 4, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2019 tvuj ucet byl ukraden. musis kontaktovat podporu MS at ti ho vrati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pantauer10 Odesláno Květen 5, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2019 poradíš jakým zpusobem? děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 5, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2019 https://support.microsoft.com/cs-cz/help/10494/microsoft-account-how-to-access-a-compromised-account Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pantauer10 Odesláno Květen 5, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2019 vyplnil jsme ten formulář ale on tam zapnul dvustupnové ověření a tím pádem se tam stejně nedostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waggonn Odesláno Prosinec 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2020 Prosím o radu k LIVE. Na účtu mé dcery se objeví hláška "uživatele .. má momentálně zablokované připojení ke hrám pro více hráčů ve službě Xbox Live". Poté jí udělím povolení "připojení k hrám pro vice hráčů", vše se vrátí na hlášku zablokované připojení. Věk nastaven 14, blokování na věk žádná. Před třemi měsíci vše fungovalo, nyní obnoven Ultimate a mám tento problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Prosinec 28, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2020 co nastavit vek dcery ve sprave uctu na jiny letopocet, aby daval treba 18let? https://account.microsoft.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.