papaja Odesláno Květen 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2019 ahoj, nejspíš jsem idiot , ale nejde mi spustit dvouhru na xbox one s . jak to mam udělat?? účet jsem vytvořila druhý, ale prostě nevím jak přidat druhhého hráče do hry, hru pro více hráčů mam taky .díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Květen 7, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2019 Jaká je to hra? musíš mít 2 účty, samozřejmě 2 ovladače a každý účet musí mít přiřazeny joypad, pak jenom stačí ve hře zapnout mod pro hraní 2 hráčů v dané hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 papaja Odesláno Květen 7, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2019 A JAK ZAPNU PŘI HŘE TEN MOD PRO HRANÍ 2 HRAČŮ? DĚKUJI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Květen 7, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2019 Netušíme v jaké hře, ne každá hra je pro dva hráče. V hodně hrách stačí treba ve hře zapnout druhý ovladač, přihlásit se a hrajete dva nebo v menu hry vybrat Local coop Pokud napíšeš název hry, můžeme ti poradit přesně jak to zapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 papaja Odesláno Květen 7, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2019 NEED FOR SPEED , GEARS WAR , JO A MAM XBOX ONE S , NA 360 JSEM TO VĚDĚLA ALE TADY SI FAKT NEVÍM RADY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Květen 7, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2019 GoW 2 se už kdysi řešilo třeba tady na fóru Jinak by to mělo být úplně stejné jako na X360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DogVader Odesláno Červen 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2019 V 7. 5. 2019 at 23:13, papaja napsal: NEED FOR SPEED , GEARS WAR , JO A MAM XBOX ONE S , NA 360 JSEM TO VĚDĚLA ALE TADY SI FAKT NEVÍM RADY Koukám, že máš i problém s nastavením Caps Locku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
papaja
ahoj, nejspíš jsem idiot , ale nejde mi spustit dvouhru na xbox one s . jak to mam udělat?? účet jsem vytvořila druhý, ale prostě nevím jak přidat druhhého hráče do hry, hru pro více hráčů mam taky .díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.