papaja Odesláno Květen 7, 2019 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2019 ahoj, nejspíš jsem idiot , ale nejde mi spustit dvouhru na xbox one s . jak to mam udělat?? účet jsem vytvořila druhý, ale prostě nevím jak přidat druhhého hráče do hry, hru pro více hráčů mam taky .díky Citovat
0 Junior Moderators basildon Odesláno Květen 7, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Květen 7, 2019 Jaká je to hra? musíš mít 2 účty, samozřejmě 2 ovladače a každý účet musí mít přiřazeny joypad, pak jenom stačí ve hře zapnout mod pro hraní 2 hráčů v dané hře. Citovat
0 papaja Odesláno Květen 7, 2019 Autor Nahlásit Odesláno Květen 7, 2019 A JAK ZAPNU PŘI HŘE TEN MOD PRO HRANÍ 2 HRAČŮ? DĚKUJI Citovat
0 Junior Moderators basildon Odesláno Květen 7, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Květen 7, 2019 Netušíme v jaké hře, ne každá hra je pro dva hráče. V hodně hrách stačí treba ve hře zapnout druhý ovladač, přihlásit se a hrajete dva nebo v menu hry vybrat Local coop Pokud napíšeš název hry, můžeme ti poradit přesně jak to zapnout. Citovat
0 papaja Odesláno Květen 7, 2019 Autor Nahlásit Odesláno Květen 7, 2019 NEED FOR SPEED , GEARS WAR , JO A MAM XBOX ONE S , NA 360 JSEM TO VĚDĚLA ALE TADY SI FAKT NEVÍM RADY Citovat
0 Junior Moderators basildon Odesláno Květen 7, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Květen 7, 2019 GoW 2 se už kdysi řešilo třeba tady na fóru Jinak by to mělo být úplně stejné jako na X360 Citovat
0 DogVader Odesláno Červen 11, 2019 Nahlásit Odesláno Červen 11, 2019 V 7. 5. 2019 at 23:13, papaja napsal: NEED FOR SPEED , GEARS WAR , JO A MAM XBOX ONE S , NA 360 JSEM TO VĚDĚLA ALE TADY SI FAKT NEVÍM RADY Koukám, že máš i problém s nastavením Caps Locku . Citovat
Otázka
papaja
ahoj, nejspíš jsem idiot , ale nejde mi spustit dvouhru na xbox one s . jak to mam udělat?? účet jsem vytvořila druhý, ale prostě nevím jak přidat druhhého hráče do hry, hru pro více hráčů mam taky .díky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.