Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox x nebo s


Bujin

Otázka

Zdravím, Chtěl bych jít do xka..Chci si zahrát znova hry z xboxu360 (sérii dead space..atd.)..Chtěl bych se zeptat,jestli na one S jsou starý hry taky nějak vylepšený a nebo jen na X-ku?Slyšel jsem,ze na X-ku jsou starší hry hodně vylepšený a nemusí být ani 4k tv,stačí  full hd..Samozřejmě chci hrát i nové hry ,ale do další generace xka nebo PS5 jit nechci,ani upgradovat TV do 4K..

Díky za názory...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ahoj, pokud nemáš 4K TV a chceš si primárně zahrát starší Xbox + Xbox360 tituly, tak si myslím, že Xbox One S je pro tvé potřeby dostačující. To vylepšení je jen u některých her a je znát až u textur pro 4K (na to bys potřeboval Xbox One X). U starší titulů z Xbox + Xbox360 ale tak zásadní nárůst efektů či vylepšení grafiky určitě nečekej (ale kdyžtak mě někdo opravte).

Osobně mám Xbox One S 2TB a zatím mi vždy ve spolupráci s FullHD TV stačil jako "casual/relax" hráči naprosto ve všem. Xbox One X asi přeskočím a počkám si na novou generaci (kde pak ale půjdu rovnou i do upgrade TV na 4K).

P.S.: Doporučuji mrknout na YouTube a napsat si "xbox nazev hry comparison" a mrknout, jestli pro danou hru vůbec nějak vylepšovali grafiku a jak se liší na jednotlivých konzolích (Xbox / Xbox 360 / Xbox One S / Xbox One X)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Myslím, že budeš mít radost a minimálně máš jistotu kvalitnější grafiky/výkonu do budoucna 🙂 

Klidně český účet, dnes už to vliv nemá... Doporučuji sledovat například na xboxweb.cz kvůli aktualitám a spoustě návodů např. jak nakupovat v zahraničí za lepší ceny. Ve finále tam pak jde "jen" o kreditku a nastavení adresy (případně se to dá udělat přes zahraniční MS Credity - nedávno jsem takhle koupil na g2a kredit na Turecký MS Store, nahrál si to k sobě na MS účet, počkal pár dnů (byla tam nějaká restrikce) a ušetřil na hře cca 700Kč).

Přehrávání filmů z USB jsem zatím nezkoušel (měl jsem většinou original DVD/BluRay), ale neměl by to být problém. K Xboxu se dá normálně připojit přes USB externí disk a v něm si přes správce souborů prohlížíš... Mrkni na web zmíněný výše, případně stačí nainstalovat třeba VLC Player a jedeš 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu