Joza Odesláno Květen 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2019 Taky vam zmizely vsechny perky ovladnuti auta po poslednim updatu? Jako nehlaste se vsichni, koukam xbox komunita je u nas totalne v pici a krasne spolupracuje, tak at se s odpovedi nepretrhnete, jako u mych poslednich dotazu :roll: okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Květen 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2019 Možná by bylo dobré první napsat u jaké hry. Tipuju asi forza horizon 4. No dokud jsem x0 neprodal, tak se mi to stalo kolem vydání dlc a opravil to až další patch. Taky se mi zdálo, že se po každém patchu trošku změnili parametry aut a ty, které jsem před patchem krásně ovládal, jsem po patchi točil okolo stromu v každé zákrutě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Joza
Taky vam zmizely vsechny perky ovladnuti auta po poslednim updatu? Jako nehlaste se vsichni, koukam xbox komunita je u nas totalne v pici a krasne spolupracuje, tak at se s odpovedi nepretrhnete, jako u mych poslednich dotazu :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.