Joza Odesláno Květen 10, 2019 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2019 Taky vam zmizely vsechny perky ovladnuti auta po poslednim updatu? Jako nehlaste se vsichni, koukam xbox komunita je u nas totalne v pici a krasne spolupracuje, tak at se s odpovedi nepretrhnete, jako u mych poslednich dotazu :roll: okajos reagoval na 1 Citovat
0 Mandaz Odesláno Květen 10, 2019 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2019 Možná by bylo dobré první napsat u jaké hry. Tipuju asi forza horizon 4. No dokud jsem x0 neprodal, tak se mi to stalo kolem vydání dlc a opravil to až další patch. Taky se mi zdálo, že se po každém patchu trošku změnili parametry aut a ty, které jsem před patchem krásně ovládal, jsem po patchi točil okolo stromu v každé zákrutě. Citovat
Otázka
Joza
Taky vam zmizely vsechny perky ovladnuti auta po poslednim updatu? Jako nehlaste se vsichni, koukam xbox komunita je u nas totalne v pici a krasne spolupracuje, tak at se s odpovedi nepretrhnete, jako u mych poslednich dotazu :roll:
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.