Veruuunie79 Odesláno Červen 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2019 Zdravím, po aktivaci Live Gold 12 se mi v xbox 360 nedaří přihlásit k Live. U účtu je ikona xbox live nad postavičkou a na netu je u účtu,že je vše OK a Gold 12 aktivní,ale pokud se chci přihlásit s tímto účtem, píše Disconnected a pak Omlouváme se, tento profil se nemůže připojit k Xbox Live na této konzole. Chcete-li to opravit, stáhněte si jej znovu. Ale nevím jak to udělat,jak se s tím účtem v konzoli odhlásit a znova přihlásit? Účty umím zatím jen vytvářet,né mazat,nebo aktualizovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2019 zkus ucet odebrat, podle navodu tady: https://support.xbox.com/cs-CZ/my-account/manage-gamertag-and-profile/add-remove-profile-xbox-360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veruuunie79 Odesláno Červen 19, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2019 Díky za odkaz, k odebrání účtu to pomohlo,ale když se chci tím účtem znova přihlásit,píše to Tento účet Microsoft je přidružen k jinému Live profilu xbox. Zkuste jiný účet. Jak se tedy přihlásím do xboxu s účtem co má Gold Live? Jak přidat existující účet do konzole? Zkouším to v Social, pod nápisem Xbox Live je Join the Fun a pak Sign Up, ale to mě po zadání jména mailu a hesla píše o tom přidružení. EDIT@SAIXX necituj předchozí příspěvky OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2019 to skoro vypada ze jsi ten live activoval pod jinym live uctem, pripadne je rozdil zda mas live eu/cz nebo us nebo uk, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veruuunie79 Odesláno Červen 19, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2019 normálně přes můj email, na stránkách microsoftu se píše,že vše je OK Hry a nastavení, Gold že je aktivní,ale nejde se s tím přihlásit,přitom to přihlášené bylo při aktivaci Goldu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veruuunie79 Odesláno Červen 19, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2019 Tak konečně se povedlo účet přihlásit,ale zatímco na netu na účtu je stav Goldu platný do 2020, tak v Xboxu je chyba 8C150009. Prý asi potíže se správou předplatného v konzoli, tak snad to naskočí,bylo to aktivované včera. JiVi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veruuunie79 Odesláno Červen 21, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2019 Vyřešeno JiVi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Odesláno Listopad 21, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2020 Ahoj Veruuunie79 mám stejný problém, jak se Ti to podařilo vyřešit ? Už dva dny to řeším a nemohu to zprovoznit. Prosím o radu, díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ConnorX Odesláno Prosinec 3, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2020 Mám podobný problém... jak jste to vyřešili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ConnorX Odesláno Prosinec 20, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2020 Tak stahování Gold her do Xbox360 už funguje a zabralo známé řešení, které jsem zkoušel už předtím jako jeden z mnoha tipů a tehdy to nefungovalo: Odebrat a znovu vložit platební kartu přímo v konzoli Xbox360 (nedělat přes PC). A najednou to funguje. Se v tom vyznejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ConnorX Odesláno Prosinec 28, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2020 A dodám, že stahovat sice už jde, ale download skončí někde kolem 75% a tak furt dokola. Takže radost předčasná. A co jsem googloval, tak je to nějaký prastarý bug od microsoftu a nemá řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.