miz012 Odesláno Červen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2019 Chci si koupit x360. A mit jistotu ze konzole nebyla upravena a nehrozi mi ban. Staci se zamerit na plombu? Nebo je mozne provest nejaky hack/flash i jen softwarove? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Červen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2019 Tak si kup nový, ne ? A máš jistotu. X360 je hodně stará konzole výroba od roku 2005 až třeba 2012. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červen 22, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2019 Novy uz moc nesezenu. A nevim jestli S nebo E... Potrebuju si aktivovat 2 redeem kody z x360 her. Na PC ani XONE mi to nejde. Kody jsou nepouzite. Na podpore MS mi byli receno ze je musim zadat na x360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.