Ladyn Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Zdar, dostal jsem od manželky k Vánocům volant TwinWheel 900FF. Ke Grand Turismu ale nejde. Nejde nainstalovat řadící páka a volant má mrtvý úhel asi tak 30 st. Nevíte někdo, jestli to jde nějak nastavit, nebo něco do GT5 stáhnout, aby to šlo? Nebo poraďte, jaký volant je pro GT5 vhodný. Ten můj asi vrátím. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 100% podpora jen u volantu co najdes v nastaveni hry... casem snad dodaji patch pro logitech G25/27 V rozumne hodnote doporucuju logitech driving fotce gt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 http://ivs.ekatalog.biz/zbozi/volant-logitech-driving-force-gran-turismo-pc-ps3/detail.aspx?p=z:127129 tuten kup :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 no to je teda rada :roll: prosim te volant je to ten co sem ti psal ja ale nekupuj ho z toho odkazu za tech 3800,- :!: Normalne ho sezenes za 3000,- a kdyz budes vic hledat da se koupit i kolem 2500,- :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tagi.ps3 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 já v GT5 používám volant logitech formula force ex a šlape úplně skvěle ale nemůže se rovnat volantům jako je logitech gt25 a podobné.. Na obyčejné ježdění ale vystačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milcek Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 100% podpora jen u volantu co najdes v nastaveni hry... casem snad dodaji patch pro logitech G25/27V rozumne hodnote doporucuju logitech driving fotce gt g27 nemá 100% podporu ? jaké funkce chybějí ? ...zrovna jsem o něm uvažoval k GT5 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Bohuzel nema takze nejde nic nastavit :-( hrat se s tim samozrejme da ale treba ja bych si chtel lehce ubrat silu FF a to proste nejde. O rozsahu otaceni ani nemluvim :-( Cudle na volantu taky neprenastavis takze muzes jen mrknout za sebe a druhym cudlem prepinat svetla (dalky/tlumeny) ostatni 4 cudle na volantu nefungujou atd... na zakladne s radickou cudle fungujou jako klasika ctverec, kolo, kriz, trojuhelnik, start, select... Ale porad verim ze podpora bude :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milcek Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 jak je to s tím rozsahem ?...to jsi mě moc nepotěšil takhle při pátku :D...na druhou stranu na čem jiném by jsi měl prověřit simulátor než na g27 tak doufám že to vemou jako otázku cti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QQQ1468625373 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 ja mam g25 a tam je plna podpora a jde me vse nastavit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 qqq: tak ted jeste tu o cerveny karkulce :blejt: g25/27 podporu nema a to ze muzes nastavit cudle tim ze hru oblbnes neznamena ze ma volant podporu :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QQQ1468625373 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 qqq: tak ted jeste tu o cerveny karkulce :blejt:g25/27 podporu nema a to ze muzes nastavit cudle tim ze hru oblbnes neznamena ze ma volant podporu :cry: nastavit se da vse..........nevim jak u g27,ale tady urcite http://www.pubarticles.com/article-easiest-method-to-set-up-g25-in-gran-turismo-5-1290655095.html tak zase klidek :) jinak nevim co bys taky chtel nastavovat.......spojka a radici paka jde.........volant je udelan perfektne....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 to co si sem postnul neni ofiko podpora jen oblbnuti hry viz. co jsem psal... a uz pred casem jsem to zkousel a me to takhle nastavit nejde. Moc jsem to neresil tak nevim a i kdyby to fungovalo chci ofiko podporu to znamena screen kde bude obrazek G25/27 s popiskama u cudlu atd... jinak tady to mas i s popiskama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 nastavit se da vse..........nevim jak u g27,ale tady urcite http://www.pubarticles.com/article-easiest-method-to-set-up-g25-in-gran-turismo-5-1290655095.html tak zase klidek :) jinak nevim co bys taky chtel nastavovat.......spojka a radici paka jde.........volant je udelan perfektne....... Taky nevím, co by se mělo nastavovat. Mám G25, jen jsem ho připojil a hrál, všechno funguje normálně a mám to skoro dohrané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 ja taky g27 pripojil a hral a vsechno "funguje" jen je ten problem ze si nejde ubrat FF, nejde nastavit rozsah otaceni, premapovat cudle, nastavit dead zony atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coobo Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 ako spustim hru s volantom v rezime volant? zrejme je jedno o aky volant ide, ale pre istotu uvadzam, ze ide o tento http://www.thrustmaster.com/product.aspx?ProductID=84, ked ho necham pripojeny pri starte stane sa z neho ovladac cislo 1, ale aj v hre sa chova len ako klasicky ovladac, t.j. ovladanie sipkami a akcnymi tlacitkami x, o, [], /\, ale pedale a natacanie volantu su neaktivne :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatys Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 ako spustim hru s volantom v rezime volant? zrejme je jedno o aky volant ide, ale pre istotu uvadzam, ze ide o tento http://www.thrustmaster.com/product.aspx?ProductID=84, ked ho necham pripojeny pri starte stane sa z neho ovladac cislo 1, ale aj v hre sa chova len ako klasicky ovladac, t.j. ovladanie sipkami a akcnymi tlacitkami x, o, [], /\, ale pedale a natacanie volantu su neaktivne :-( Todle s GT5 rozchodíš asi sotva! Tenhle volant snad nechodil ani na PS2 s GT4 - pokud chceš podporu, musíš mít výrobek od Logitechu. Já mám starej Driving Force a šlape jako hodinky, jenom se neotáčí o 900° (to jako není vada, ale konstrukce, starší volanty se otáčely jenom o 200°) a nejde nastavit rozsah FF, nicméně ten základní je good. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Ahoj prodám GT volant driving force záruka ještě 21 měsíců kupován na alza soft GT 5 sem dohrál licence díky volantu na GOLD původní cena 3600,- poku dmáte zájem písněte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.