michaelvas123 Odesláno Červen 24, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2019 Dobrý den jak zruším rodičovskou kontrolu abych mohl hrát na jiném účtě když jsem jsi založil novej acc a zapl třeba hru fortnite tak mi to napsalo použití obsahu jinímy hráči není pro váš účet povoleno z důvodu rodičovské kontroly prosím pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Červen 24, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2019 Mrkni tady zda tam nenajdeš něco ohledně tvého dotazu https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/help-library/my-account/parental-controls/ps4-parental-controls/Osobně mám ale za to, že pokud byla jednou ta rodičovská kontrola nastavená tak zrušit ani měnit nejde pouze odstranit celý účet na kterém je nastavená :/ michaelvas123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michaelvas123 Odesláno Červen 25, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2019 A je možný tedy ten účet zrušit úplně aby to tu rodičovskou kontrolu nechtělo na novém úctě ?abych vlastně ten účet co je založen jako rodičovský jestli jde smazat pokud ano tak jak předem moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Červen 25, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2019 Pokud nemáš na účtu nic koupeného tak ho smazat můžeš ale u nového hlavně nenastavovat žádnou rodičovskou kontrolu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michaelvas123 Odesláno Červen 25, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2019 Dobře tak tet mi stačí říct jak mám smazat ten účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Červen 25, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2019 https://www.game-star.cz/jak-odstranit-uzivatele-ps4/ michaelvas123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michaelvas123 Odesláno Červen 25, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2019 I když jsem účet odstranil tak mi to píše že nemohu používat vytvoření obsah jiným uživatelem z důvodu rodičovské kontroly nechápu co stím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Červen 25, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2019 Jaké hry jsi měl na tom účtu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michaelvas123 Odesláno Červen 25, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2019 Fortnite jenom momentálně s obchodu jinak s cd dost her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Červen 25, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2019 Tak to fortnite stáhni přes nový účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
michaelvas123
Dobrý den jak zruším rodičovskou kontrolu abych mohl hrát na jiném účtě když jsem jsi založil novej acc a zapl třeba hru fortnite tak mi to napsalo použití obsahu jinímy hráči není pro váš účet povoleno z důvodu rodičovské kontroly prosím pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.