Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

IPod Touch Reset.

hosanek

Otázka

Čaj, hele dneska sem restoroval ipod a už se mi restoruje asi 3hod. občas se po chvíly vypne a zase zapne ale furt je tam to jablko s kroužkem který se v podstatě vůbec netočí... Mám IPod 4G 8Gb jail sem predtim odinstaloval ale cydiia a instalous tam zustaly... To podelany kolecko tam furt cumi castecne pod tim jablkem.... Kazdy kdo poradi dostane THX diky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

vypni ho (drž pořád power, dokud obrazovka nezčerná), poté stiskni na 2 vteřiny power, pak stiskni home, ale nepřestávej držet power! A po 10 vteřinách pusť power a drž jen home.

//EDIT

Sakra, pozdě..

A vypadá to, že máme oba jiné návody :D

Existuje jich mnoho..:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 0

Sorry za D-post ale IPod furt nejede tak sem dostahoval za asi hodinu ten UPdate nechal sem to fachat a najednou na mě vyskočí rudý eror- The IPod cant be restored 1060/1006 nebo něco v tom smyslu nevim přesně... Byla jen bíla obrazovka a tak sem restartoval a uz je tam zase jen to jablko s koleckem,...

Odkaz ke komentáři

• 0

Cus, no moc ti nerozumim udělal sem to DFU a hned se mi ipod objevil v itunes a ze s nim nebudu moc nic delat dokud nerestornu a neupdatuju. Ireb? Btw ja se vubec nemuzu dostat na plochu... A kdyz je tam ta cerna s jabkem a krouzkem tak zapojeni kabelu nicemu nepomuze (jenom se mozna nabiji to nevim) ale ipod se nevybije kdyz je zejo v kabelu...

E:/Tak ted sem zopakoval a uz se mi ukazuje kabel a tunes :D Ale kdyz pripojim nereaguje(furt ukazuje)...

Odkaz ke komentáři

• 0

ten ireb není aplikace,která jede na ipodu,ale na kompu,dokáže vykopnout ipod z recovery modu(kablik a itunes logo) na plochu,takže ti ipod pojede,a dokáže dát ipod do pwned DFU,takže pokud tě to nedokáže vykopnout z recovery modu,tak dej ipod do pwned modu,a udělej restore

Odkaz ke komentáři

• 0

Tady sem ti něco našel

2. Restore iPhonu nebo iPodu Touch končí s chybou 9, 13, 14, 20, 23, 1015, 1600, 1601, 1604, 1611 nebo jinou.

Citace:

Zkuste postupně tato řešení:

a/ Přepněte iPhone do DFU režimu, proveďte restore kliknutím na tlačítko Restore v iTunes.

b/ Použijte jiný USB port počítače.

c/ Použijte jiný USB-iPhone kabel.

d/ Odinstalujte iTunes, restartujte počítač, nainstalujte nejnovější verzi iTunes. Ked chcem restore na 3.1.2 tak iTunes 9.1 to nepovoli. Treba mat starsiu verziu iTunes. Omezeni neni dane verzi iTunes, ale certifikacnim serverem Applu. Mam nejnovejsi iTunes a na 3Gcku klidne muzu restorovat na 3.1.2.

e/ Stáhněte si nejnovější firmware pro vaše zařízení, odkazy pro přímý download viz. např. zde. Ujistěte se, že stažený soubor má příponu .ipsw, a ne třeba .zip. Soubor s firmwarem případně přejmenujte. V iTunes klikněte na tlačítko Restore při současném držení klávesy Shift (Windows), resp. Alt/Option (Mac OS X), zadejte cestu ke staženému souboru s firmwarem.

f/ Použijte jiný počítač, nejlépe s operačním systémem Windows Vista nebo Windows 7.

g/ Použijte počítač Mac s operačním systémem Mac OS X.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu