kemotek Odesláno Červenec 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2019 Nabízím k prodeji svou starou, milovanou PS2 Slim (SCPH 75004SS) s bohatým příslušenstvím.Funguje jak má, mechanika se nezadrhává, všechno v cajku, přecházím na novější konzoli pro mě a pro syna. Na paměťové kartě je nainstalován software FreeMcboot (soft chipmod) - JDOU HRÁT PÁLENÉ HRY. Samozřejmě není nový, vykazuje známky opotřebení, joysticky bude potřeba přejet hadříkem, dlouho ležely ladem, ale vše je funkční a určitě někomu ještě dobře poslouží. CENA 2500,- Součástí nabídky je:-PS 2 slim + napájecí a propojovací kabel-3x Originál Sony ovladač-1x Neoriginál ovladač -Multitap na zapojení 4 ovladačů - hraní multiplayeru-2x originál Sony paměťová karta 8MB (jedna na save, druhá na freemcboot+save klidně)-Eyetoy kamera na snímání pohybu a hraní pohybových eyetoy her-Oddalovací čočka na Eyetoy kameru na hraní skvělé sportovní hry Eytoy Kinetic (po dlouhém shánění kdysi objednána z Anglie)Co se týče her:Originální: Gran Turismo 4, NHL 09, Ratched and Clank 3, Eyetoy Kinetic, Eyetoy Play 3.Pálené: Fight night 3, SSX on Tour, Lego Star wars 1+2, Okami, GTA San Andreas, Ratched and Clank 2, Everybodys Tennis, Lego Indiana Jones, Mashed(až 4 hráči), Champions of Norrath, God of War, Prince of Persia Two thrones, We love Katamari, Harry Potter a fénixův řád (CZ Dabing), Crash tag team race, Eyetoy play sports, Eyetoy Lemmings, Tekken 5, Worms 4 Mayhem, Mortal Kombat shaolin monks. Jak jsem psal, na netu je spousta návodů jak a kde stáhnout a vypálit spoustu dalších her (i pro více hráčů).V případě dotazu piště, o ceně je možné diskutovat v rámci možností.Preferuji osobní vyzvednutí, cca 30km od Znojma jsem schopen dovézt, zaslání se nebráním po domluvě, kdy bude přičtena částka za poštovné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts