Martin2412 Odesláno Srpen 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2019 Ahoj, cca před rokem a čtvrt jsem si kupoval cracklý (Jtag) Xbox360 (Corona). Xbox mi občas zlobil (sekal se uprostřed hry, hrozně dlouho se zapínal, atd.), toto jsem vyřešil rozebráním a přepastováním procesoru. Nicméně, cca před 14 dny mi začal zlobit znovu, tak jsem to nechal být, ale po pár dnech se mi po zapnutí objevila chybová hláška a červený kruh u tlačítka zapnutí. Zjistil jsem, že byl vadný pevný disk, ten jsem odpojil a dal místo něj jiný, Xbox se zapnul v pohodě, ale poté, co jsem chtěl znovu zprovoznit Auroru se mi ukázalo, že vnitřní paměť není naformátovaná. Jelikož jsem nechtěl přijít o savy, nechtělo se mi jí formátovat, tak jsem zkusil nahrát Auroru i tak a vytáhnout aspoň savy. Jenomže poté co jsem nahrál Auroru se mi už Xbox nezapnul, při mačkání, jak vypínače, tak i vysouvacího tlačítka pro mechaniku se ozve pípnutí, ale Xbox nic nedělá, nezapne se, ani se neroztočí větráček. Zkoušel jsem Xbox rozebrat a zjistit, zdali není něco odpálené, ale zběžným pohledem nic nevidím. Dovedl by mi někdo poradit, co s tím? Případně na koho se obrátit, kdo by se mi na to podíval a za nějakou rozumnou cenu případně opravil? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Leden 8, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2020 Nikdo nic? Stále sháním pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.