banksy Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 mám fw 4.2.1 a udělal jsem unlock ale iphone pořád jenom hledá signál - už asi půl hodinu. Mám operátora o2. Jak se dá tohle vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 jakej máš iPhoner... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 banksy Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 IpHone 3g (10 znaku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 jak jsi udělal ten unlock(pomoci ipad BB)?restore ti nepojede,to už víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 banksy Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 ne ipad bb sem prave nedelal, to vim že by to pak zpatky nešlo. Ještě jsem zjistil že mám firmware modemu 05.15.04. Co se stim da dělat abych mohl volat? mám udělat tohle? : http://www.youtube.com/watch?v=42DC36NicHk&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 no právě,že na iphone 4.2.1 žádný unlock neexistuje,jedině ten ipad BB,takže pokud chceš volat,tak si dej ipad BB,ale radši bych počkal,v lednu má vyjít unlock na 5.15.04,ale není to 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 banksy Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 na tom videu dělají unlock pomocí nějakého limesn0w.. myslíš že to funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 limesn0w se očekával od geohota,a všichni vydavali plno fake videi: http://limesn0w.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 banksy Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 a teď už to nejde downgradovat treba na ten 3.1.2 co sem mel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 jo jde,ale BB zůstane :( ,takže ti pořád zůstane ten starý 05.15.04,takže unlock ti zase nepůjde takže bude čekat,nebo udělat největší kravinu,ipad BB(nebude ti fungovat restore,GPS,upgrade,dowgnrade tim pádem neuděláš,a nikdy se z toho nedostaneš) pokud nemáš doma ještě nějaký náhradní mobil,tak ho používej,dokavad nevyjde unlock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 banksy Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 to je v pi*i, takový dobrý mobil mám a teď musím používat starou nokii 3410. Doufám že ten unlock výjde v tom lednu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 slyšel jsem něco,že 16.ledna by unlock mohl vyjít,ale jako vždy,to je asi jen domněnka,na downgrade BB se taky pracuje,ale je možné,že to nikdy nebude možné PS:dej si tam do toho třetího slova aspon hvězdičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 banksy Odesláno Leden 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 našel jsem tohle, podle těch ohlasů dole to možná i funguje, ale chci slyšet tvůj názor Lentilek2 protože vypadá že tomu rozumíš. http://nabtron.com/unlock-iphone-3g-3gs-baseband-05-14-02-or-05-15-04-with-ultrasn0w-1-2/2984/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 můžeš si zkusit to stáhnout,ale podle mě to může být i fake,protože to je na nějakých divných stránkach,až se to objeví na redmondpie nebo iclarified tak bych tomu věřil ale za zkoušku nic nedáš v cydii search a ultrasn0w Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
banksy
mám fw 4.2.1 a udělal jsem unlock ale iphone pořád jenom hledá signál - už asi půl hodinu. Mám operátora o2. Jak se dá tohle vyřešit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.