Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Acekard 2i z www.0shippingzone.com na 1.4??


rockermates

Otázka

Dobry den!

Je pravda ze z www.0shippingzone.com je karta updatovana na verzi 1.4??Mam ji objednanou uz je to 6 dni a karta nikde....Mam ndsi verzi 1.4E tak doufam ze az pride tak mi bude fungovat....Myslite ze vadi kdyz jsem moje jmeno napsal bez hacku...(s hackama mi to vyhazovalo naky kraviny..) Moje jmeno je Matějček a Ja to napsal na Matejcek.???CO na to rikate??Kdo ma zkusenosti??Do kdy mi to pride??Myslite ze mi to bude na tu moji verzi??D2kji za odpověďi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ahoj, chlape, je povánoční období a s ní i období obrovských slev. Všichni, kdo mají rozum a málo peněz kupují přes hongkongské e-shopy. Proto jsou pošty poměrně zatíženy (pár kamarádu si stěžuje, že se jim tam dokonce válí dárky vánoční), jediné co ti mohu doporučit je čekat a čekat :). Já si odtud a z dealextreme.com objednával všelijaké serepetičky a došlo to až za 3 týdny (přitom byl listopad!).

A s háčkama a čárkama by sis neměl dělat starosti, Česká pošta to nějak ukočíruje, hlavně ať tam je ta adresa a poštovní směrovací číslo.

S tím updatem si nejsem jistý, ale někdo tu vesele hlásal že to opravdu updatují, tudíž zde by asi neměl být problém, ale přecejen bych se zeptal někoho zkušenějšího.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ze pises bez diakritiky je spravne! Ceska posta je na to delana a nema s tim problem (ja vzdy vse psal bez diakritiky a vse mi doslo). Naopak je problem pokud pises s diakritikou, protoze vetsinou se na balik pak vytisknou paznaky - a to je pak uz problem. Takhle se mi stalo, ze jsem kamosovi neco objednaval, on si do adresy sam vyplnil adresu s diakritikou a nikdy to nedoslo...

Nekdy na tech webech dokonce sami pisou, ze nemas pouzivat diakritiku.

Trany: 3 tydny jsou jeste hodne ok. Z DX to chodi 2 - 3 tydny uplne bezne, i mimo vanocni dobu. Minuly rok byla zahlcena posta a veci z DX mi prisly az za 6 tydnu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Anonymous_: Aha, ono do mě přítelkyně naťulaka, že tam mají garanci dodání do 10 dnů (až teď si říkám jak moc je to divné). Díky za info.

Rockermates: Neboj, čárky by neměli být takový problém, teď už jen čekej. Pokud ti to nedojde (nebo třeba budeš mít na 0shippingzone více než 2 týdny "packing") můžeš si vydupat zpět peníze, vrací je velmi svižně (stačí pak napsat na chat někomu ze supportu, ideálně neanglicky mluvící Číňance :D)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

me sel ted balik express air mailem z UK skoro 14 dni (z toho se to 11 dni ale valelo nekde u nas na celnici nebo na poste) X_X takze klid, pres Vanoce to fakt trva klidne 2x dyl nez normalne. pokud to jde odnekud z Ciny tak jsou 3 nedele naprosto normalni i pres rok.

pouzivat diakritiku v adrese je nesmysl, ja ji casto nepouzivam ani u baliku po Cesku (nektery firmy stejne tisknou na balik samolepky bez diakritiky i kdyz ji pri objednavce zadate).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu