Mandaz Odesláno Říjen 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2019 Ahoj, jak už je z názvu patrné, prodám hru The Surge 2 s cz titulky. Jedná se o disk v origo modré krabičce na ps4 hry. Foto kdyžtak zašlu. Výborný stav, jako nová, ani v perwolu není vypraná. Cena: 550kč i s poštou při platbě na můj účet Edit: je bez origo coveru, píšu na mobilu a nějak mi ta věta vypadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2019 Pane zdendooo :)ja bych asi vzal :) Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 9, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2019 Tak asi nebo určitě? Edit: eště mi nějak na mobilu vypadla věta, že je bez origo coveru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2019 Kamarade, to je me celkem jesno co ti kde vypadlo ale jo, zbavim te toho pisni zpravu jestli budes mit nahodou cestu do velkomesta :) Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts