dave1231468624672 Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 díky moc už to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skartovac Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Ahoj? Flashku jsem v programu otevřel (USBXTAFGUI_v44), vidím ji, ukazují se mě tam dva soubory, do jakého co nahrát? Nebo kde vytvořit soubory Videos, Photos, atd? Děkuji za radu, kdyby jstě někdo měl nějaký návod, budu vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eSko Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Ahoj, zlákala mě Star Wars edice a konečně jsem si taky pořídil Xbox, ale po týdnu používání převažuje zklamání. Jedna z věcí, která mě vytáčí nejvíc, je fakt, že mám v Xboxu 320GB disk prakticky k ničemu. Hledal jsem na internetu skoro celý den a všude jsem se dozvěděl, že filmy ani fotky na xbox hdd nedostanu a hudbu jedině vyripovat z audio cd. Pak jsem ale narazil na tento thread, tak se chci zeptat, zda-li opravdu nějak lze do Xboxu z flashky/externího disku překopírovat video, hudbu, nebo cokoliv jiného. Předem děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 taky me to naštvalo.. ale jestli mas win7 staci sparovat s windows media :) a mas tam vsechno :) ps: zkusim ten navod znovu... Komu to jde ? At mi da pod koment thx nebo jsem napise.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eSko Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Win 7 samozřejmě mám, ale o přehrávání filmů doma mi ani tak nejde. To dělám ze Samsung Blu-Ray přehrávače, ke kterému mám připojený externí disk. Spíš mi je líto nevyužít integrovaný HDD, když třeba budu brát Xbox na cesty. Takže to chápu dobře, že na vnitřní disk nic nenahraju? O čem je tedy tento thread? Když už jsme u této problematiky, tak by mě zajímalo, jakej kadipták v Microsoftu rozhodl, že Xbox nebude číst NTFS, ale s HFS+ si poradí (narozdíl od Windows 7)... Fakt bordel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.