Mp3H Odesláno Listopad 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2019 Zdravím Jsem uplný začátečník u teto konzole mám otázku jak jeto s hrama instalujou se nebo se spouští rovnou z cartridge pokud se instalujou tak předpokládam že mám na výběr instalovat bud do switche nebo na pamětovou kartu.kam seta pamětovákarta vkládá fakt se omlouvám ale jsem fakt začátečník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 8, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2019 Karta je zezadu, odklopi se “stojanek” a vlozi mikro SD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mp3H
Zdravím
Jsem uplný začátečník u teto konzole mám otázku jak jeto s hrama instalujou se nebo se spouští rovnou z cartridge
pokud se instalujou tak předpokládam že mám na výběr instalovat bud do switche nebo na pamětovou kartu.kam seta pamětovákarta vkládá
fakt se omlouvám ale jsem fakt začátečník.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.