hlavlu01 Odesláno Listopad 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2019 Čau lidi potřebuju poradit když si stáhnu hru jak a v čem to převést aby mi to xbox spustil?+ poradíte jak vytáhnu hru z HDD xboxu na externí HDD?Už jsem to zkoušela několikrát a procházela internet že už to pomalu začínám vzdávat díky moc jsem v tom lajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Listopad 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2019 Nechápu co tím myslíš, to chceš na neupraveném xboxu spustit hru staženou z internetu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlavlu01 Odesláno Listopad 10, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2019 né já mám úpravu pro hraní her přes flasku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Listopad 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2019 Takže máš asi rgh, ne ? V tom případě tě můžu odkázat na tutoriály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlavlu01 Odesláno Listopad 10, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2019 děkuju to budeš laskav a na tu druhou otázku mi taky pomůžeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Listopad 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2019 No vytáhnout hru z interního hdd xboxu na externí by mělo být jednoduché, něco jako copy na flashku, máš přece v rgh file manager něco jako total commander na pc, tak si to tam najdi, v první řadě se ti musí exterák v xbxou ukázat, že tam je. Když stáhneš iso formát, převdeš ho do god formátu, nebo stáhni přímo god formát, pak dáš na flasku nebo hdd, měla bys mít nastavenou dostatečnou hloubku skenování a hra se ti po připojení ukáže, pak si to přes soub. managera můžeš dát do xboxu. Zatím jsem našel toto https://console-forum.net/tema/1103538-prevod-rgh-her/ Mě se osvědčil třeba xbox image browser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.