Morfeoolsen Odesláno Prosinec 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2019 Zdravim koupil jsem od typka ps s pruhlednym dualshockem a nejdou tam prave zadni tlacitka. nevite co tam je spatne? diky predem za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 6, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2019 Úplně nejlepší by bylo kdyby si ten ovladač příště nerozebíral a řešil to rovnou s prodejcem.Takhle těžko říct kdo co s tím dělal už před tím a co tam bude za problém. Může tam být špatný spoj nebo nějaký drátek nalomený, těžko říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Morfeoolsen Odesláno Prosinec 7, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2019 rad bych ho nerozebiral ale rozebiral ho borec predemnou a jak mi ho dal tak jen rikal ze tam staci dopojit nejake dratky ci co ale nikde nic nevidim. takze s prodejcem asi nic nevyresim kdyz ani nevim kde ten obal kupoval a doheftil tam zbytek dratku apod. Spis by mi stacilo v kterych dratech muze byt chyba ze bych je zkusil preletovat nebo neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 7, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2019 Pokud budu mít odpoledne čas a dostanu se k tomu tak vyfotím svůj jak je to originál zapojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Morfeoolsen
Zdravim koupil jsem od typka ps s pruhlednym dualshockem a nejdou tam prave zadni tlacitka.
nevite co tam je spatne?
diky predem za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.