Jeffis Odesláno Prosinec 14, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2019 Ahoj, už mi tu odpovídal krtek, ale nejde mi smazat hra z košíku na playstation store. Je přidána jen v košíku ale není naistalovaná ani stáhnutá. Jak ji mám vymazat z košíku? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 14, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2019 A ten křížek na vymazání je tam proč? [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeffis Odesláno Prosinec 14, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2019 Asi mi posíláš screen z PS4, já tam takový výběr nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 14, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2019 Pokud ti to přímo na PS3 nejde přihlaš se buď na web nebo přes aplikaci PS App [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeffis Odesláno Prosinec 14, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2019 Na webu jsem se přihlásil a v košíku hra není.. PS app jsem nezkusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 14, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2019 Ještě jsem našel toto:Shopping cartDisplays a list of content items that are in your cart. To delete the content item in the cart, select the item, press the left button, and then select Delete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jeffis
Ahoj,
už mi tu odpovídal krtek, ale nejde mi smazat hra z košíku na playstation store.
Je přidána jen v košíku ale není naistalovaná ani stáhnutá. Jak ji mám vymazat z košíku?
Díky za info
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.