vochomurka Odesláno Prosinec 31, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2019 Ahoj, nainstaloval jsem diskovou verzi hry, nechal projít update. Hra padá na úvodní obrazovce, kde se má stisknout klávesa. Podle rad z googlu jsem postupně smazal předchozí save (lokální i cloud), potom zkusil kompletní re-instalaci a nakonec restart konzole - vypnout a vytáhnout ze zásuvky. Stále padá. Neví někdo co s tím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Leden 2, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2020 Takže instalace s vypnutým internetem je OK, hra funguje. Na druhý level ale požaduje připojení a poté si hned nainstaluje update. Potom už zase padá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Leden 5, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2020 Mno, takže Bethesda support mě poslal na Microsoft, ten zase zpět na Bethesdu. To tu opravdu není nikdo, kdo se setkal se stejným problémem? Hra jde z domu, škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Leden 5, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2020 není tu někdo z Brna nebo okolí? Potřeboval bych to zkusit na jiné konzoli. Musí to být Xko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Červenec 11, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2020 Chtěl jsem si nainstalovat demo, že si to vyzkouším, a taky mi to padá hned na úvodní obrazovce, jakmile zmáčknu jakékoliv tlačítko abych hru spustil. Mám obavu si hru koupit, že nepůjde spustit stejně jako to demo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Červenec 13, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2020 jediné co funguje, je přepnout konzoli do offline módu. Je to otravné, ale pomáhá to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Červenec 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2020 To jsem zkoušel, ale padá to taky. Odpojil jsem i ethernet, aby xbox vůbec nemohl na internet a taky to spadne. Zvláštní je, že někomu to jede bez problémů a někomu to padá. Hledal jsem na internetu a kromě toho offline, nikde není řešení. edit: Tak verze na placce v režimu offline jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nergal6669 Odesláno Květen 28, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2021 V 15. 7. 2020 at 8:09, Ravendhi napsal: To jsem zkoušel, ale padá to taky. Odpojil jsem i ethernet, aby xbox vůbec nemohl na internet a taky to spadne. Zvláštní je, že někomu to jede bez problémů a někomu to padá. Hledal jsem na internetu a kromě toho offline, nikde není řešení. edit: Tak verze na placce v režimu offline jede. Ten problém řeším taky. Padá mi to před menu nebo po načtení menu. Vyzkoušel jsem všechny rady na xbox support, nic nefungovalo (One X, ani Series X). Ale normálně mi šla, pak jsem jí rok a půl nehrál, po akvizici Bethesdy a instalaci jedničky jsem to zapnul a tenhle problém. Tím že mám digitální kopii, tak nemůžu vyzkoušet offline mode a spojit se s někým na české podpoře xboxu se mi vůbec nedaří a kupovat hru znovu na disku nechci, když je teď v passu navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Květen 30, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2021 já myslím, že moje řešení (přejít do offline režimu) fungovalo i pro digitální kopii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.