Danecek77 Odesláno Leden 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2020 Prosím o radu, stáhnu hru a chci ji projet v abgx360, vyskočí mi chybová hláška viz foto. Hru vypálí, ale píše mi to při spuštění v xboxu unreable disc. Díky moc za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Leden 17, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2020 No myslím že doména abgx360.net už nefunguje a necojde k ověření disku, ale nevím jak tedy nastavit novou doménu pro online ověření. Zkus se kouknout TADY a stáhnout nový program. Co jsem se dočetl ZDE v prvním příspěvku, tak by mohlo stačit stáhnout a nahrát nový ini soubor. A to se ve vypalování her na X360 vůbec nevyznám a zabralo mi to minutu hledání na googlu a čtení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Danecek77 Odesláno Leden 17, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2020 Díky, ale jsem z toho nějaký zmatený, vůbec nevím, co mám dělat. Jak to a čím ověřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Leden 17, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2020 Hele já už vůbec nevím, nejspíš to ověřuje ten program který spoustis a je zastaralý jak Betlém a doména už neexistuje, takže to neověří. Jako vypalovat hry na x360 když se dají pořídit bez nervů za pár šupů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Danecek77 Odesláno Leden 17, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2020 Jj, každopádně dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Danecek77
Prosím o radu, stáhnu hru a chci ji projet v abgx360, vyskočí mi chybová hláška viz foto. Hru vypálí, ale píše mi to při spuštění v xboxu unreable disc. Díky moc za pomoc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.