Danecek77 Odesláno Leden 17, 2020 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2020 Prosím o radu, stáhnu hru a chci ji projet v abgx360, vyskočí mi chybová hláška viz foto. Hru vypálí, ale píše mi to při spuštění v xboxu unreable disc. Díky moc za pomoc. Citovat
0 Junior Moderators basildon Odesláno Leden 17, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 17, 2020 No myslím že doména abgx360.net už nefunguje a necojde k ověření disku, ale nevím jak tedy nastavit novou doménu pro online ověření. Zkus se kouknout TADY a stáhnout nový program. Co jsem se dočetl ZDE v prvním příspěvku, tak by mohlo stačit stáhnout a nahrát nový ini soubor. A to se ve vypalování her na X360 vůbec nevyznám a zabralo mi to minutu hledání na googlu a čtení Citovat
0 Danecek77 Odesláno Leden 17, 2020 Autor Nahlásit Odesláno Leden 17, 2020 Díky, ale jsem z toho nějaký zmatený, vůbec nevím, co mám dělat. Jak to a čím ověřit. Citovat
0 Junior Moderators basildon Odesláno Leden 17, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 17, 2020 Hele já už vůbec nevím, nejspíš to ověřuje ten program který spoustis a je zastaralý jak Betlém a doména už neexistuje, takže to neověří. Jako vypalovat hry na x360 když se dají pořídit bez nervů za pár šupů. Citovat
0 Danecek77 Odesláno Leden 17, 2020 Autor Nahlásit Odesláno Leden 17, 2020 Jj, každopádně dík. Citovat
Otázka
Danecek77
Prosím o radu, stáhnu hru a chci ji projet v abgx360, vyskočí mi chybová hláška viz foto. Hru vypálí, ale píše mi to při spuštění v xboxu unreable disc. Díky moc za pomoc.
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.