PodFuck3r Odesláno Leden 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2020 . Zdravím uživatele fóra, rád bych si nechal poskládat nový PC a ocením radu zkušenějších než abych si koupil nekompatibilní / poddimenzované / zbytečné komponenty. Počítač bude primárně sloužit pro střih videa ve Full HD, do budoucna možná 4k v programu Adobe Premiere Pro a běžnou práci na internetu a ve složkách ,na hry mám PS4 takže hry velmi zřídka. Rad bych v budoucnu měl otevřené dveře pro upgrade. Co jsem zatím nastudoval tak je dneska asi jediná volba AMD Ryzen,jen nevím jestli 5 nebo 7 řadu , rád se seznámím s plusy a mínusy. Co se týče grafiky tak absolutně netuším jestli je nějak zásadně důležitá nebo to je komponenta na které jde ušetřit pár tisíc . Kazdoapdně ale nVidia. RGB mám rád ale raději ušetřím / koupím lepší komponenty na úkor tmy. Na svetýlkách nestojí svět. Budget cca 20-25k Rád si nechám navrhnout několik sestav v několika cenových kategoriích ,díky všem ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.