neojames Odesláno Únor 4, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2020 Pokud mate cas a chut podporte cestinu cim vic nas bude tim lepe autorem petice je olishu je tam tam momentalne cca 1090 lidi Link: https://www.change.org/p/microsoft-petice-za-českou-lokalizaci-xbox-konzole-a-her-petition-for-czech-xbox-console-and-games Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Únor 4, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2020 Tak jsem dal taky hlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 4, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2020 Já jsem teda proti:) okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neojames Odesláno Únor 4, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2020 Jak proti co proti ukrizovat :-))Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Únor 4, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2020 sice mám ps4 ale tam je to samý..češtiny poskrovno...tak jsem dal tedy svůj hlas a napsal pár slov..----jenže i když anglicky neumím pochopil jsem správně?- že chtějí pres tři stovky za vedení agendy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neojames Odesláno Únor 4, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2020 Ne je to zdarma jen je to tam udelane trochu nestastne tenhle system se pouziva a je urcen spise pro zahrnicni petice aspon ja jsem o nem moc neslysel(to bude mozna tim ze jsem zadnou nedelal) :-) ale kazdopadne jsem rad ze i v sony tabore se najdou lidi co nam cestinu preji take... takze respekt ...Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.