Bousek1 Odesláno Únor 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2020 Zdravím,mohl by mi někdo poradit koupil jsem si FIFA 20 ale mám to jen v angličtině dá se stáhnout čeština? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2020 neda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lividity Odesláno Srpen 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2020 Ahojte v pripade ak prejdem z Fifa 20 na Fifa 21 ostane mi vo FUT moj cely profil, vytvorene muzstvo a vsetky nazbierane karticky hracov? Ihned ako bude k dipozicii nova Fifa 21 prestane podpora F20 alebo ostane nejaku dobu zachovana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2020 Ahoj, zůstane ti jenom profil a vytvořené mužsto. Já mám třeba FC Chlastndorf už od léta páně 2016. Ale u kartiček je to jiné. Ty se do dalšího ročníku nepřevádí. A ohledně podpory, online hrát půjde, ale kolik lidí bude třeba konkretně hrát fut nebo jestli ea bude eště pořádat nějaké sezony ve 20tce když bude 21 netuším. Ale myslím že ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lividity Odesláno Srpen 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2020 Ahoj ostanu mi okrem hlavneho muzstva aj nahradnici? To je potom pred ukoncenim sezony lepsie zamenit vsetky totssf a lepsie karty napr: za Icon Upgrade. EA dopredu oznami aka sezona je vramci F20 posledna? Nahrane "peniaze" sa prevadzaju? dakujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2020 Blbě sem to napsal. Zůstane ti pouze název týmu svázaný s tvým účtem, který si ale pak můžeš změnit. Nezůstanou ti žádní fotbalisti, žádní náhradníci, žádné prachy, žádné klubové předměty. Nezůstane ti prakticky nic. Prostě v 21čce začneš odznova. A ohledně poslední sezony ve 20tce netuším, 19tku sem prodál cca dva měsíce před vydáním 20tky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lividity Odesláno Srpen 16, 2020 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2020 Tak to sa "oplati" ... ...dakujem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.