RobinVasko Odesláno Únor 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2020 Ahoj, chci se zeptat koupil jsem originál hru Steep X games gold edition na PS4 od Gamesshop.cz. Ve hře měli být season pass a X games pass, ale v balení žádné vouchery nejsou. Prodejce nechce uznat reklamaci, nevite někdo jak postupovat? DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Únor 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2020 A to jsi kupoval novou, nebo použitou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RobinVasko Odesláno Únor 14, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2020 Novou zabalenou. Pánove na gamesshop.cz na mě zkoušejí, že hra je rozbalená a nemám nárok na reklamaci a i když jsem záměrně kupoval hru kvuli rozšíření o X games. Z jejich názoru mi připadá, že jsem si měl domluvit nějakou vědmu, která by mi skoukla obsah hry před rozbalením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RobinVasko
Ahoj, chci se zeptat koupil jsem originál hru Steep X games gold edition na PS4 od Gamesshop.cz. Ve hře měli být season pass a X games pass, ale v balení žádné vouchery nejsou. Prodejce nechce uznat reklamaci, nevite někdo jak postupovat? DÍKY
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.