StandaS Odesláno Březen 8, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2020 Dobrý den, mám doma dvě konzole PS4. Na jedné z nich hraji hru z CD disku a mám tam uložené nějaké postupy. Lze si tu samou hru zahrát na druhé konzoli, ale abych jí nehrál od začátku a měl jsem tam ty uložené postupy. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 8, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2020 musis mit stejny ucet na obou konzolich, a prekopirovat ulozene pocice pomoci usb flash disku nebo ps+ cloudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
StandaS
Dobrý den, mám doma dvě konzole PS4. Na jedné z nich hraji hru z CD disku a mám tam uložené nějaké postupy. Lze si tu samou hru zahrát na druhé konzoli, ale abych jí nehrál od začátku a měl jsem tam ty uložené postupy. Děkuji za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.