MarioCZE Odesláno Březen 18, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2020 Ahoj, prodávám moje Nintendo Switch, za posledních půl roku zapnuté snad jednou, není na to už čas, hry co mám jsou jednou dohrané, 10jsem již rozprodal, nyní chci zbytek prodat jako komplet. Nintendo Switch + Joy-Con 2x 2x Joy-Con HORI nabíjecí docking pro Joy-Con Kovové pouzdro Mario Přenosný box Sandsik MicroSDXC 200GB Ultra A1 Switch Pro controller Na kartě koupeny hry: Worms W.M.D Bad North Sid Meier’s Civilization VI Chess Ultra Guns, Gore and Cannoli Guns, Gore and Cannoli 2 R.B.I. Baseball 18 The First Tree Originální hry: Zelda Links Awakening - Limited Editon (komplet balení) Zelda Breath of The Wild Luigy Mansion 3 Super Mario Party Super Mario Odyssey Mario Kart 8 Deluxe Ultra Street fighter II Cenu nabídněte. Jen vážní zájemci prosím... Karlovarský kraj osobka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sarkavyskocilova Odesláno Duben 4, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2020 Dobrý den, byla bych vám nabídnout 5 tisíc. Kolik byste si představoval vy? Jsem ochotná smlouvat. Prosím kontaktujte mne na mé emailové adrese sarkavyskocilova@gmail.com Děkuji. Vyskočilova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tue Odesláno Duben 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2020 Ahoj, měl bych zájem. EDIT @SAIXX přečti si prosím pravidla ohledně zpráv. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Duben 19, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2020 Co originál krabice? Záruka? Napiš zprávu, kolik si představuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts