epoxor Odesláno Březen 22, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2020 Dobrý den, potřeboval bych radu ohledně flashnutého xboxu 360. Xbox byl cca pred 3 lety flashnut, normalne vse fungovalo na Freestyle 3. Nekolik let jen lezel ve skrini, nic se s nim nestalo, nikde nespadnul. Po dlouhe dobe jsem se ho pokusil spustit a místo freestyle modu mi nabehnul original xbox "mod". Mam 250 GB interni disk originalni, ktery kdyz dam settings->storage tak je u disku napsáno Unformatted. Disk jsem naformatoval, pres XeX menu jsem nahral freestyle a pres dashlaunch jsem nastavil vychozi freestyle. Freestyle se normalne nacita, vse funguje. Nakopiroval jsem hry, vypnul a zapnul Xbox a znovu chyba ->vychozi mod s chybovou hlaskou Update requiered. Nevite nekde kde by mohla byt chyba?? Dik za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 22, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2020 Máš starý dashboard, aktualizuj dle návodu a místo Freestyle 3 si dej Auroru. Freestyle je starý a neaktuální, už byla ukončena podpora a místo něj je teď Aurora, poslední verze Aurory je tuším 0.7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epoxor Odesláno Březen 22, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2020 Dik za tip, kouknu na to, auroru jsem taky uz zkusil, ale aktualizaci dashboard ne. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.