Michal Grman Odesláno Březen 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2020 Dobrý deň , Kupil som deťom PS4 pro . vytvoril som účet ešte dávnejšie v CZ . teraz po čase a nastal jeden problém s hrami . 1/ ked mám nastavený region (country na CZ ) viem nakupovať hry na CZ store v korunách ( to nieje problém ked platím kartou ) problém nastane ked chcem hrať online teda multiplayer (battlfront 2) v hre mi ukáže že nie som online !! 2/ ak nastavím na konzole SK country tak potom v hre mi už funguje multiplayer ( ale neviem nakupovať zas v CZ store ) je možné to zmeniť aby to fungovalo v SK .. preto neviem aký si mám teda kupiť pass na rok v PS+ ( CZ alebo SK ) dakujem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 26, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2020 CZ a SK maji 2 ruzne PSN obchdy, kdyz mas CZ ucet aktivovat SK PS+ nepude. to co popisujes je zvlastní. kde prepinas to cz a sk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Grman Odesláno Březen 26, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2020 ten region prepínam priamo na konzole , idem do PS store a dole v nastavení vyberiem country cz alebo sk . ak dám CZ viem nakupovať aj hry ukazuje mi pri nich košík a aj cenu , vzapetí ale neviem spustiť battlefront 2 multiplayer . ked v tom istom nastavení na konzole prepnem county region na Sk. funguje multiplayer ale neviem nakupovať ( nieje zobrazený košík a ani cena ) PS: niečo som sa dočítal na internete že ked sa prihlasujem google učtom a mám konto na EA v sk lokalizací , tak play station mi nevie pustiť hru v multiplayer lebo som zas v konte na PS store CZ . ani ma nenapadlo že ked človek má konto PS v CZ , nieje možné hrat hry EA s kontom ktoré je lokalizované v SK ( pretože sa prihlasujem všade s google kontom ) si tak PS1: idem to skúsiť aj na iních hráh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2020 Hlavne je potreba mit to PS+ pro hrani multiplayeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Grman Odesláno Březen 26, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2020 no nemám PS+ a zatial mi ide multiplayer na Battlefront 2 .. PS: a ani neviem aký PS+ kupiť. či teda SK kedže mi to beží na nastavení SK country , a vždy ked si budem chcieť niečo kupiť tak len prepnem v nastavení na CZ a hotovo .. kupoval som to len teraz pre deti tak dočasne to asi nebude vadiť . PS2: objednal som aj HAma speedshoot ultimate , lebo jednoducho neviem hrať fps DS4 . máte skúsenosti . Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2020 Musis ho koupit na CZ storu pokud mas CZ ucet. Jinak vzdycky si muzes zalozit novy SK ucet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.