PajaG Odesláno Březen 29, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2020 Dobry den, Hledam nekoho na rgh upravu v Ostrave a okoli. Dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Březen 29, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2020 Ahoj Pajo, Jestli si neumis tvuj predesle zalozen topic kde ti dokonce odpovedel komin basilišek viz - Tak pirateni neni nic pro tebe a jen hezky kupuj original a podporuj vyvojare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 30, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2020 No ono RGH se možná ani nevyplatí v dnešní době, hry stojí na X360 bazarovky od 100Kč a RGH bude stát minimálně 1500 a nejde hrát online, pak je třeba mít i znalost jak kopírovat hry, převádět je a to nemluvím o případných update dashboardu. A jelikož jsem ti už odpověděl minulý týden na tvůj dotaz, tak nechápu proč zakladas opět tentýž dotaz. A.moc lidí už RGH ani nedělá pokud nemají skladem díly. Takže opět ti poradím, napiš nebo zavolej v Ostravě do PlayDuo v Hrabůvce, třeba ještě RGH dělají, já si ho tamnechal dělat před více než 6 lety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PajaG Odesláno Březen 30, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2020 V Play Duo ted behem corona radeni rgh nedelaji. Je pravda, ze ceny her zacinaji uz od 50, ale chceme hlavne kinectovky a ty jsou vetsinou drazsi, aspon ty, co mame vybrany. A taky me laka to, ze se mi nikde nebudou povalovat cd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 30, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2020 No tak musíš počkat ještě tak 14 dní a možná ten corona hnus skončí a udělají ti to RGH, v tuto chvíli si myslím nikdo nepomůže. Mezitím si můžeš pročíst a nastudovat jak na konzoli kopírovat, převádět hry a kam a jak je nakopirovat aby ti fungovaly. A nemusíš se bát když témata budou mít staré datumy několik let zpět, jelikož to platí pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts