Bighuman Odesláno Duben 5, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2020 Pomoc FIFA 20! Udělám úkol výzvu mužstva,dám odeslat a světe div se modrá obrazovka!! Restartoval jsem,přeinstalovali hru i inicioval konzoly a pořád to samé!! POMOC!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Duben 5, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2020 Ahoj. Asi nebudeš mít radost ale hodně lidí toto řeší ukončením připojení k serverům EA během načítání a pak se připojí ,,manuálně" na home screen.Zksuil bych toto než budeš dělat výzvu. Snad pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bighuman Odesláno Duben 5, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2020 Co je to home Scream? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Duben 5, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2020 V hlavní nabídce kde máš na výběr režimy atd. se připojit pomocí R3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bighuman Odesláno Duben 5, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2020 Ok zkusím to. Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Duben 5, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2020 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bighuman Odesláno Duben 5, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2020 Tak to nepomohlo!!! Zkusil jsem i jiné PS 4 i jiné DVD říci a stále to samelll Myslíš, že může být problém ve WiFi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Duben 6, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2020 Pokud můžeš tak určitě zkus kabel ale podle diskuzí byl tento problém např. i u FIFA19. Těžko říct kde bude problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bighuman Odesláno Duben 6, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2020 Tak nevím,zkusil jsem to i u sousedů na PS 4 a pořád to samé! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Duben 6, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2020 V tom případě psát jak na SONY tak i na podporu EA. Očividně bude chyba na jedné straně společnosti ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bighuman
Pomoc FIFA 20! Udělám úkol výzvu mužstva,dám odeslat a světe div se modrá obrazovka!!
Restartoval jsem,přeinstalovali hru i inicioval konzoly a pořád to samé!!
POMOC!!!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.