Aweniius Odesláno Duben 10, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2020 Zdarec, koupil jsem si NHL 20 na Xone, nainstaloval a když se to pokusil spustit, objeví se jen "obrázek" a vrátí mě to zpět do menu. Nevíte, čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 10, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2020 když se snáma podělíš o obrázek.. nebo je to jenom logo EA nebo NHL? Reinstalovat jsi zkusil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbxexrxkyx Odesláno Duben 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2020 Úplně stejný problém mám u hry FIFA 17 i po továrním nastavení se nic nezměnilo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Duben 27, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2020 Smaz hru a nainstaluj ji znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Aweniius
Zdarec, koupil jsem si NHL 20 na Xone, nainstaloval a když se to pokusil spustit, objeví se jen "obrázek" a vrátí mě to zpět do menu. Nevíte, čím by to mohlo být?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.