Mandaz Odesláno Duben 11, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2020 Ahoj, jak je z názvu patrné, prodám výše uvedené hry na ps4: Air Missions HIND Je to vrtulníkový simulátor, kde osedláte legendární létající tank MI-24. Stopro stav a komplet anglicky (manuál pouze online). Cena: 350kč i s poštou při platbě předem na můj účet WRC 8 Stopro stav a komplet anglicky Cena: 700kč i s poštou při platbě předem na můj účet Valfaris POUZE DISK V ORIGO PS4 krabičce, bez coveru. Stopro stav, komplet anglicky, možnost i polských titulků. Cena: 300kč i s poštou při platbě předem na můj účet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 15, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2020 refresh, přidaná hra nfs heat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 18, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2020 Refresh, přidána hra wfc8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 21, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2020 refresh, nfs fuč, u obou sleva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 25, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2020 refresh, furt aktuální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 28, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2020 refresh, sleva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 1, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2020 refresh, přidaná hra Valfaris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 4, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2020 LOCK, valfaris fuč, wrc8 půjde k židjrc a hind bude za chvilku na aukru od koruny, kdyby měl někdo zájem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts