bestom Odesláno Květen 2, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2020 Doběhla mě platnost Xbox Game Pass Ultimate a nechci s tímto předplatným již pokračovat.Místo toho jsem zakoupil kód Xbox Live Gold,ten mě ale nejde vložit a hlásí to Platební metoda u existujícího předplatného byla odmítnuta a blokuje tento nákup. Na svém Xboxu přejděte do Nastavení. Nebo přejděte na web account.microsoft.com/services a tam tento problém vyřešte. Může mě někdo prosím pomoci jak postupovat ? To předchozí předplatné Ultimate po mě stále chce peníze pro pokračování a nikde se mě nedaří najít jak to úplně zrušit. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 2, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2020 Přihlaš se přes prohlížeč na MS účet a zruš předplatné nebo jeho automatické prodloužení. Tohle dělám hned jakmile koupím nějaké předplatné, tak zruším jeho aut.prodlouzeni. https://support.microsoft.com/cs-cz/help/4522164/microsoft-account-how-to-cancel-your-subscription Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bestom Odesláno Květen 2, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2020 To tam právě u Ultimate nevidím ,u EA možnost zrušení je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 2, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2020 Divné, a četl jsi to celé i to co dělat když tam to předplatné nevidíš a nemáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bestom Odesláno Květen 2, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2020 Jo,žádný řešení na můj problém sem tam nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 2, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2020 No a máš vůbec na svém účtu přiřazenou kartu ma placení nebo jinou metodu placení? Myslím že v tom bude problém podle toho co ti to píše za chybu, chce ti to strhnout peníze za GPU ale nemáš tam jak zaplatit a proto to bloklo vše Takže bys měl jít na tu adresu co to píše a vybrat metodu placení Jinak zkus napsat na podporu, třeba ten problém vyřeší rychle a bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bestom Odesláno Květen 2, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2020 Přiřazenou kartu mám ,ale na ni schválně jen pár korun ,nechci právě aby se mě automaticky strhlo těch 999kč za službu kterou nechci ,proto sem to ultimate chtěl po vypršení úplně zrušit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 2, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2020 No a to je asi ta chyba, jelikož si to nezrušil před vypršením ale až po něm a oni chtějí prachy, tudíž se to bloklo. Měl si u toho předplatného zrušit automatické obnovení předplatného po aktivaci. Já když koupím Gold, GamePass nebo Game Pass Ultimate tak hned u toho vypnu automatické obnovení po vypršení předplatného a mám klid. Zkus napsat na podporu, třeba to oni umí vyrušit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bestom Odesláno Květen 2, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2020 dobře,zkusím,díky . Myslím že jsem četl něco i o možnosti to po zaplacení zrušit a snad tam existuje i refundace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.