dreamtv69 Odesláno Květen 2, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2020 Mohl by mi nekdo prosim poradit s nastavenim kamery...kdyz chci nastavit kameru na PS4 Pro, kamera me 3x vyfoti automaticky, staci dat oblicej do ramecku, ale pokazde pak napise, ze kameru nelze nastavit...zkousel sem to snad 100x, i v ruznych mistnostech, s osvetlenim i bez...kamera je nova, porizena v setu VR v2...nikdy se mi ji bohuzel nepodarilo spustit...predem dik za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 2, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2020 Narazil jsem při hledání na stejný problém jako máš ty - Pravděpodobně se jedná o chybu kamery samotné proto jak je v diskuzi - zkusil bych to i na jiné PS4 pokud máš možnost a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dreamtv69 Odesláno Květen 2, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2020 Zkousel sem to i na jine ps4 a taky to neslo...je to duvod k reklamaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 2, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2020 Každopádně. V diskuzi toto právě probírali a je to vada kamery [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dreamtv69 Odesláno Květen 2, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2020 Ok, diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.