kajot007 Odesláno Květen 13, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2020 Zdravím, jsem tady nový a i na PS4 začínající. Koupil jsem si hry a po vložení se mi stahuje třena 100GB. To musím vždy čekat až se nahraje nebo to jde hrát i hned? A co je v úložišti ta složka "jiné"? Děkuji za rady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Květen 13, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2020 Většina her ti umožní spuštění po stáhnutí určité velikosti - to většinou vidíš ve stahování kde budeš mít hru rozdělenou na více částí z čehož je jedna právě velikost kterou musíš stáhnout a pak zbytek pro kompletní instalaci. Jinak složka jiné je SW atd. do čeho ty nemůžeš zasahovat [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kajot007 Odesláno Květen 13, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2020 Děkuji, opět trošku chytřejší...... EDIT: Takže pokud dobře rozumím, než ji začnu hrát poprvé, musím chvilku vydržet než se stáhne,uloží....a příště už naběhne normálně. Pokud bych ještě mohl otázku, proč se mi po vložení disku začne stahovat aktualizace a ta ukazuje třeba 10 hodin a nejde hrát EDIT @SAIXX necituj prosím předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Květen 14, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2020 Než začneš hrát poprvé tak můžeš v podstatě ,,vyzkoušet" určitou část hry která je přístupná po dobu stahování kompletní hry takže ano další spuštění pokud bude hra stáhnutá celá tak už pojedeš vše co hra obsahuje. Co se týče aktualizace tak tam to bude asi trošku složitější proto hra nedovolí spuštění, jelikož musí aktualizovat soubory hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kajot007 Odesláno Květen 15, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2020 Fajn, děkuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kajot007
Zdravím, jsem tady nový a i na PS4 začínající. Koupil jsem si hry a po vložení se mi stahuje třena 100GB. To musím vždy čekat až se nahraje nebo to jde hrát i hned? A co je v úložišti ta složka "jiné"? Děkuji za rady....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.