bayern Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Dobrý den, mám Nintendo Wii 4.3E a chtěl bych si jej hacknout (pro pálenky,dvd videa apod.. -> HCH ) Všude čtu ,že to nejde hacknout bez nějaké hry,kterou právě nemám. Opravdu to jde jen s tou hrou nebo se to dá nějak obejít. (nemyslím ModChip,ale SOFTMOD) Pracuje Wii nebo někdo na prolomení Wii Firmware 4.3E bez Orig Gamesky pro lidi co ty hry nemají? A nebo DOWNGRADOVAT konzoli na 4.2. (poraďte) Prosím ,aby jste mi k tomu něco řekli. Moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 helldare27 Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Dekuji za odpoved a jdu shanet nejaky original. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 pes: a jak bys to chtel nazvat? I original (lisovane DVD) je vlastne oznacovan za kopii :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pes.vboude Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Protože to kopie je, to je v pořádku. Spíš se jedná o to "záložní". To je čirý alibismus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bayern
Dobrý den,
mám Nintendo Wii 4.3E a chtěl bych si jej hacknout (pro pálenky,dvd videa apod.. -> HCH )
Všude čtu ,že to nejde hacknout bez nějaké hry,kterou právě nemám.
Opravdu to jde jen s tou hrou nebo se to dá nějak obejít. (nemyslím ModChip,ale SOFTMOD)
Pracuje Wii nebo někdo na prolomení Wii Firmware 4.3E bez Orig Gamesky pro lidi co ty hry nemají?
A nebo DOWNGRADOVAT konzoli na 4.2. (poraďte)
Prosím ,aby jste mi k tomu něco řekli.
Moc díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
28 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.