swjs420 Odesláno Červen 2, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2020 Zdravíčko, měl bych otázku ohledně game pass. Na aukru jsem narazil ultimate game pass na rok asi za 300 což se mi zdá docela podezřelé. Prodejce tam píše, že po koupi pošle email a heslo a tak bych se chtěl zeptat jestli s tím má tady někdo zkušenost nebo to je prostě nakej šmel co za čas přestane fungovat. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Červen 2, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2020 http://xboxweb.cz/xbox-weeks-deals-2-6-az-9-6-2020/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swjs420 Odesláno Červen 2, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2020 před 11 minutami, jirik napsal: http://xboxweb.cz/xbox-weeks-deals-2-6-az-9-6-2020/ Tuhle akci jsem už využil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 2, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2020 swjs420 podezřelé to je, ale má tam dvacet kladných referencí vše na ten gamepass tak bych do toho šel 3kila zas není tolik a myslím že aukro vrací prachy tak co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Červen 3, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2020 akci na Game Pas muzes vyuzit znova, jen uz se neplati onech 26kc, ale 339Kc. Ale i tak je to stále vyhodne. Kazdopadne s tim od Aukra nebudes moct hrat na svém profilu, nehlede k tomu, ze mi to prodjde dost podezrele a zavani to podobnými inzeraty, kdy se nakupovalo přes kradene kreditky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červen 3, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2020 Neni to ten samy borec, co prodava na bazos Forzu 7 Ultimate a Horizon 4 ultimate za 300? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kremilek10 Odesláno Červen 8, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2020 Taky jsem si toho na aukru vsimnul. On to podle me dela tak, ze pridas ke svemu uctu jeho. Jak je to mozne, co je za riziko, netusim. Recenze jsou kladne, ale kdyz to nebude fungovat, uz komentare nezmeni Ja tady vidim problem v tom, ze jak nekdo ten pridruzeny ucet zmeni, smaze (co ja vim), tak se vsichni svezou a konci ... Docela by me zajimal komentar nekoho kdo tomu rozumi, jak je toto mozne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Červen 9, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2020 Ono to evidentne funguje na bázi sdileni. Jenze tam je problém, že prodejce muze kdykoliv zrusit sdileni. Takze je klidne mozne, že za pulroku to prerusi a „proda“ nekomu jimenu. Pak uz mu ani negativni komentar neudelis. Ale sdilet se da vždy jenom jednomu hraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Odesláno Červenec 8, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2020 Já se Vám k tomu klidně vyjádřím Je to jednoduché. Nebudu to úplně celé rozebírat, jaké to má limity atd ... Ten účet využívá ke stahování více lidí, je to dost omezené na počet. Není z žádných kradených kreditek ani nic podobného. Prostě se lognete nastahujete co chcete přepnete na svůj účet a hrajete. Pro prodejce to má nevýhodu. Zisk tam samozřejmě je, jinak by to nikdo nedělal. Ale není nijak ohromující. Prodejce musí evidovat úplně všechny prodeje včetně emailu. Kdyby se změnil účet, heslo a atp. A hlavně účet dobíjet. Využívají se různé akce atd ... Nehledejte v tom žádnou vědu. Klidně si můžete nakoupit 14 denní kódy na ebay a pak je tam každých 14 dnáí zadávat. Ale taky Vás to vyjde na 1000. Pokud je někdo fakt aktivní hráč, měl by si pořídit svůj účet. pokud zapnete xbox jednou za čas... Je to nejlevnější a právě pro Vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Červenec 9, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2020 "Ten účet využívá ke stahování více lidí, je to dost omezené na počet." pokud vim, tak lze sdilet jenom jednomu hraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Odesláno Červenec 10, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2020 No to není tak úplně pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Červenec 13, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2020 A jak to jinak jde? Ze je dalsi profil prihlaseny a ty hrajes na svem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.