Köhler Jan Odesláno Červen 18, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2020 Dobrý den, předem upozorňuji, že jsem naprostý laik co se konzolí týče zakoupil jsem si PS4 slim a zaregistroval se, abych mohl stahovat hry on line. Můj dotaz zní: Je možné, že mi odchází pravidelně z účtu platba 350,-Kč i když vůbec žádnou hru nestáhnu? Prosím o radu jestli to jde nějak zrušit. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Červen 18, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2020 No nejspíš si při přihlášení a registraci zatrhnul nějakou službu a za tu platíš, nejdříve zjisti za co vlastně platíš a pak si službu odhlaš. Buď to udělej přes webový prohlížeč na PC mebo to možná půjde i přes konzoli, ale netuším, nemám PS4 ale Xbox a tam jdeou předplatné normálně zrušit. Koukni sem https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/help-library/store---transactions/payments---refunds/how-to-cancel-a-service-subscription/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Köhler Jan
Dobrý den,
předem upozorňuji, že jsem naprostý laik co se konzolí týče
zakoupil jsem si PS4 slim a zaregistroval se, abych mohl stahovat hry on line.
Můj dotaz zní: Je možné, že mi odchází pravidelně z účtu platba 350,-Kč i když vůbec žádnou hru nestáhnu? Prosím o radu jestli to jde nějak zrušit.
Děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.